Området Juan Flore

JUAN LES PINS ligger vest for Nice, like før du kommer til Cannes.


Miljøet her er ungdommelig og morsomt. I de små restaurantene og barene som ligger på rekke og rad, er det servering hele døgnet om sommeren.

De lange hvite sandstrendene regnes som de beste på Rivieraen. Disse flotte feriestedene tilbyr en avslappende atmosfære med flotte strender, havneområder, nydelige små gater og markeder, hyggelige restauranter og alt man kan ønske for en behagelig ferie.

De populære badebyene Antibes og Juan Les Pins er helt sammenvokste, men byr likevel på ulike karakterer. Millionærvillane ligger tett her øst for byen Cannes på halvøyen Cap dÀntibes. Det bor rundt 80000 i hver av disse byene.

Antibes byr på mest historie med sin sjarmerende gamle bykjerne og interessante severdigheter, mens Juan Les Pins er en mer moderne badeby med fantastiske strender. Med sin sentrale beliggenhet på Rivieraen er disse byene et perfekt utgangspunkt for utflukter i området!
Antibes er en av de mest kjente feriebyer i Syd-Frankrike. Med sin flotte beliggenhet midt mellom Nice og Cannes kunne den nesten ikke vært bedre plassert m.h.t. utfluktsmuligheter. For mange mennesker er Antibes rett og slett stedet, for her skjer det mye; myldrende forretningsliv i den gamle og nye bydelen, barer, restauranter, diskoteker, vannsportmuligheter og tennisbaner. Her kan du velge mellom byens egne strender eller kanskje stranden i den like kjente byen Juan-les-Pins.
Er du natur- og kunstelsker, vil du nyte den skjønne gamle bydelen, Picassomuseet, det arkeologiske museum, Napoleon-museum samt en praktfull botanisk hage.

Det offentlige kommunikasjonsnettet godt utbygd. Herfra går det tog og busser hele dagen til flere byer langs kysten og videre innover i Provence. Cap d`Antibes er denne odden som stikker ut i vannet og som skiller Juan-les-Pins fra Antibes. Cap d`Antibes er et av de mest fasjonable boligstrøkene på den franske Riviera. Langs klippene mot Antibes kan du følge en spennende kyststi hvor du spaserer helt ute i vannkanten og gjerne stopper underveis og tar et bad langs klippene.

Området hvor våre leilighet er lokalisert, er i en residens kalt Domaine Juan Flore som kun ligger 60 meter fra de mest kjente Juan Les Pins strendene. Herfra kan du gå strandpromenaden helt inn til sentrum på bare 10 minutter
.

 

Utsikt over Golf Juan helt inn til Juan les Pins byStranden inne i bykjernenBarnas populære vannsklie.Det er herlig natur langs rivieran