Om oss

 

 

 

GFR er et Franskt etablert firma som tilbyr leie av ferieleiligheter i området Domaine Juan Flore som ligger i Antibes-Juan les Pins på den Franske rivieran.
Selskapet driftes fra Norge og ble etablert på nyåret 2009.

Selskapet drives fra Norge og ble etablert i begynnelsen av 2009. GFR er et datterselskap av vårt norske registrerte holdingselskap Grønsund Forretningsførsel A/S (979 496 222 MVA).

Ideen bak etableringen er å hjelpe ferielystne mennesker til å få et mest mulig behagelig opphold under sin verdifulle ferietid.
Området hvor leiligheten ligger ble nøye valgt vinteren 2008 etter en lang leten etter et perfekt feriested for voksne og barn.
Målet vårt var å etablere leiligheten i et trygt og bevoktet område hvor familier kan være helt uavhengig av bil og fremkomstmidler under ferieoppholdet.  Vi har derfor lagt vekt på den nære beliggenheten og tilgjengeligheten til strand, by og daglige butikker.


GFR har de siste årene etablert 1 ny leilighet som ligger innenfor en praktfull og beplantet residens Domaine Juan Flore som ligger 60 meter fra byens flotteste sandstrender.

 

I 2011 startet vår planlegging vedrørende Charter-utleie av lyst-båt, og i 2012 ble dette en realitet. Vi kan NÅ tilby ferielystne mennesker å oppleve den franske riviera`n fra sjøen i en 43`fots BAIA. Båten har kapasitet til 10 personer, og kan leies for 1 dag eller flere........vi skreddersyr din båt-ferie! 
Det er korte avstander med båt fra våre 3 leiligheter i Juan Les Pins til kjente feriesteder som St.Tropez, Monaco, Cannes, Antibes, Isle Marguerta, Italia etc